Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 10:59
Rystet over reglerne: Derfor sendte Zlatan sine børn til Citys akademi

The Athletic kan afsløre en episode, som fik Zlatan Ibrahimovic til at melde sine to sønner ind i Manchester Citys akademi i stedet for Manchester Uniteds.


Zlatan Ibrahimovic har spillet for en lang liste af eliteklubber som Paris Saint-Germain, Juventus, Inter, Milan, Barcelona og Ajax, så han kender en del til luksuriøse træningsanlæg, hvor spillerne bliver vartet op.

Men ifølge The Athletic var den svenske angriber ikke imponeret over Manchester Uniteds træningskompleks Carrington, da han kom til klubben i 2016. Tværtimod.

Men én ting var faciliteterne. Reglementet på Carrington skulle også have frustreret stjernen, som endte med at melde sine børn ind i Manchester Citys akademi i stedet som et direkte resultat deraf. Særligt en episode skulle have haft afgørende betydning for det.

En dag, da han fik besøg af sine to sønner, som ville se ham efter træning, løb de ind i et område, som kun var forbeholdt klubbens spillere. Derfor valgte nogle Manchester United-ansatte at genne sønnerne ud, så de måtte vente på deres far.

Netop de rigide regler skulle have været afgørende for, at Maximilian og Vincent Ibrahimovic endte med at bære lokalrivalernes trøje i den periode, Zlatan endnu blev i engelsk fodbold.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED