AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 11:36
Rygtet væk: City-stjerne ville elske at spille sammen med Messi

Bernardo Silva fortæller i et nyt interview, at han håber på at kunne spille sammen med Lionel Messi.


FC Barcelona har angiveligt forsøgt at hente Bernardo Silva adskillige gange, men har altid fået et "nej" fra Manchester City.

Nu kan situationen dog ændre sig, hvis ikke The Citizens bliver frifundet fra den karantænedom, der udelukker klubben fra europæisk fodbold i de næste to sæsoner.

Samtidigt puster Bernardo Silva nu selv lidt til rygterne ved at gå til bekendelse med, at han håber på at spille med Lionel Messi en dag.

- Selvfølgelig ville jeg gerne spille med Messi, skulle playmakeren have sagt ifølge Daily Mail.

- Jeg spiller med Ronaldo på landsholdet, og fik jeg chancen for at spille med Messi, kunne jeg sige, at jeg har spillet med de to bedste spillere i historien.

- Men det er kompliceret. Skulle det ske for City eller for Barcelona, så ville chancen i hvert fald være velkommen.

Det er ikke langt tid siden, at Lionel Messi faktisk blev rygtet til Manchester City, men med karantæne fra europæisk fodbold kan de engelske mestre med garanti vinke farvel til den drøm.

Skal man tro Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast, får City sværere ved at fastholde Bernardo Silva, når klubben ikke kan tilbyde portugiseren Champions League-fodbold.

- Det er en svær situation for City, og den ændrer på den metode, de har brugt til at beholde spilleren (Silva). Han kan sige til dem, at selveste FC Barcelona er interesserede, siger Castles i sin podcast.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED