AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2022 20:47
Rygtet til Stamford Bridge: "Måske skifter jeg til Chelsea"

Kroatiske landsholdsstjerne vil ikke udelukke et skifte til Chelsea.


I sommerens transfervinduet blev der investeret stort i Chelsea.

Der blev bl.a. investeret i forsvaret, og i slutningen af transfervinduet gik der rygter om, at London-klubben også havde afgivet et stort bud på Joško Gvardiol fra RB Leipzig.

Han endte dog med at blive i den tyske klub, men der er fortsat snak om, at Chelsea vil gå efter ham i januarvinduet eller næste sommer.

Efter dagens kamp mod Belgien blev den kroatiske midtstopper spurgt ind til spekulationerne, og her ville han ikke udelukke noget. 

- Min agent tager sig af det. Vi må se. Lige nu er jeg glad i RB Leipzig. Der bliver skrevet meget og sådan, men lige nu kan jeg sige, at jeg er glad i RB Leipzig, og lige nu bliver jeg der og præsterer, siger Joško Gvardiol ifølge The Athletic.

- Chelsea er naturligvis en stor klub. Hvem ved? Måske skifter jeg dertil en dag. Det er rart at se sådan noget. Kovacic er der, så man ved aldrig, lyder det fra Joško Gvardiol.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE