AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2023 10:14
Rygtet til PL: Denne klub vil VM-stjerne til

Sofyan Amrabat har efter sigende én klub i tankerne, når det gælder et muligt sommerskifte.


Klubbernes interesse for de marokkanske spillere var stor efter vinterens VM-slutrunde, hvor Marokko vandt mange fodboldhjerter.

En af de spillere, som i den grad imponerede, var midtbaneslideren Sofyan Amrabat. 

I løbet af januartransfervinduet florerede der mange rygter om Fiorentina-profilens fremtid, hvor han især blev kædet sammen med et skifte til Premier League med flere klubber som bejlere.

Forleden kunne Sofyan Amrabats bror, Nordin, afslører, at der var tre storklubber, der afgav et bud på midtbanespilleren.

- Jeg kan nævne tre klubber, som var konkrete i de sidste to-tre dage af transfervinduet, sagde Nordin Amrabat til Voetbal Primeur.

- Manchester United ville lave en lejeaftale med option på at købe. Det faldt til jorden, fordi det ville Fiorentina ikke gå med til. Chelsea og Barcelona kom også med et bud.

LÆS OGSÅ: Avis: Denne PL-klub vil have Andreas Christensen

Sofyan Amrabat forlader muligvis Fiorentina til sommer, og han har efter sigende én klub i tankerne.

Ifølge Foot Mercato drømmer marokkaneren om et skifte til Barcelona efter denne sæson, men det afhænger af, om den spanske klub har midlerne til at gennemføre en handel. 

Derudover beretter mediet, at Liverpool og Tottenham også holder øje med Sofyan Amrabats situation.

LÆS OGSÅ: Storklub har afgivet kæmpe bud på Bellingham


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE