AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2023 10:45
Rygtet til Chelsea og Arsenal: Brasilianer skifter til Wolves

Sådan lyder meldingen fra en brasiliansk TV-vært.


Wolves er angiveligt på vej til at hente den brasilianske landsholdsspiller Raphael Veiga til januar.

Han har været på blokken hos et væld af storklubber. Tilbage i marts skrev GOAL, at Arsenal, Chelsea, Fulham og Wolves alle havde forhørt sig om Veiga, men at deres henvendelser skulle være blevet ignoreret, da Palmeiras ikke ønskede at sælge ham.

 

Den brasilianske TV-vært Neto, der har en fortid hos Palmeiras, mener at vide, at Veiga bliver Wolves-spiller i januar.

- Raphael Veiga vil sige farvel til Palmeiras næste år. Han skifter til Wolverhampton, og transferen vil gennemføres næste år. Hvis det ikke sker, kan Palmeiras også kritisere mig.

- Og til at erstatte Veiga, har Palmeiras blikket rettet mod Pedrinho, som i øjeblikket spiller hos Atlético-MG. Så situationen er som følger: Palmeiras er ved at købe Pedrinho for 15 millioner euro. Derfor skifter Veiga i slutningen af året til England, siger Neto til O TV Foco.

Wolves skabte et transferoverskud på 300 millioner kroner i sommerens transfervindue, og derfor ligger man lunt i svinget til en større handel til januar.

Veiga er offensiv midtbanespiller for den brasilianske storklub Palmeiras, som han skiftede til i december 2016.

Han har spillet tre A-landskampe for Brasilien, og alle landskampe er faldet i år.


TOPHISTORIER LIGE NU

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE