AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:08:2022 18:04
Rygter om bud: Bliver brasilianer Liverpools deadline-signing?

Liverpool kan muligvis ende med at hente en ny spiller inden deadline.


Siden Jürgen Klopps udtalelser om at vil hente en midtbanespiller, hvis den rette er på markedet, har der floreret mange rygter og spekulationer.

Flere navne er i den forbindelse blevet kædet sammen med et potentielt skifte til Anfield.

Tirsdag aften kunne den brasilianske journalist, Matheus Leal, berette, at Liverpool skulle have afgivet et bud på den brasilianske midtbanespiller, Douglas Luiz. Buddet skulle efter sigende lyde på £20 millioner.

Det store brasilianske medie, GOAL Brazil, melder nu, at Aston Villa er villige til at sælge midtbanespilleren. Det kræver dog det rette bud.

Ifølge mediet vil Aston Villa være klar til at sælge for en sum af €15 millioner, som er lavere end de beløb, som Matheus Leal hævder, der skulle være afgivet.

Douglas Luiz har kontraktudløb i 2023, og det er også grunden til, at Aston Villa ikke vil stå i vejen for at skifte, såfremt der kommer et tilfredsstillende bud.

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE