AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:06:2023 08:28
Rygtebørsen: Premier League-stjerne på vej til Dortmund?

Vi giver et overblik over dagens transferrygter.


Gündogan kan vende hjem
Kilde: Bild og Sport
Barcelona har ikke råd til at betale Ilkay Gündogan den løn, som tyskeren gerne vil have, og derfor har klubben forsøgt at strække kontrakten ud over flere år. Også Arsenal har tilbudt ham en lukrativ aftale, mens der også er en mulighed for, at han kan vende hjem til Dortmund.

 

Atlético Madrid jagter Zaha
Kilde: Daily Mail
Atlético Madrid har forhørt sig om muligheden for at hente Wilfried Zaha på en fri transfer. Crystal Palace-spilleren er længe også blevet sat i forbindelse med et skifte til Saudi-Arabien.

Aston Villa går efter Tielemans
Kilde: The Athletic
Youri Tielemans har besluttet sig for ikke at forlænge kontrakten med Leicester, og derfor kan den belgiske landsholdsspiller forlade nedrykkerklubben på en fri transfer. Det har Aston Villa set som en god mulighed for at styrke midtbanen, men flere andre klubber er også inde i billedet.

Newcastle optrapper interesse i stortalent
Kilde: Football Insider
Stortalentet Arda Güler er på blokken hos flere storklubber, og nu forlyder det, at Newcastle har optrappet sin interesse i den 18-årige Fenerbahce-spiller.

TOPHISTORIER LIGE NU

1. Chelsea præsenterer ny signing

2. Liverpool-spiller er opsat på skifte - klub byder for 2. gang 

3. Vildt: Så lidt betaler Liverpool for Mac Allister

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE