AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2019 19:05
Rygte: Mata afviste vanvidskontrakt for at blive i United

Juan Mata takkede angiveligt nej til en kæmpe kontrakt fra Kina, før han forlængede med Manchester United.


Fourfourtwo beretter, at den spanske stjerne takkede nej til et tilbud på – hold nu fast – hele 550.000 pund om ugen i Kina.

Tilbuddet kom tilsyneladende fra den kinesiske klub Shanghai SIPG. Han afviste som bekendt tilbuddet for at blive i Manchester United.

Før forlængelsen i juni var hans kontrakt tæt på at løbe ud med United, og han havde tiltrukket sig interesse fra de to store spanske klubber Atletico Madrid og FC Barcelona.

Forlængelsen med United var tæt på at gå i vasken, da United først tilbød en kontrakt med varighed af kun ét år – Mata ønskede en længerevarende aftale.

United var hele tiden Matas favorit, og det var derfor glædeligt for Mata, at United gik med til at give Juan Mata en kontrakt, der ikke kun gik et år ud i fremtiden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED