AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 19:46
Ryan Babel: Jeg er den eneste der kender Van Dijks svaghed

Den forhenværende Liverpool-spiller kender åbenbart Virgil Van Dijks eneste svaghed, men han nægter at inkludere os andre i hemmeligheden.


Virgil Van Dijk har været så god for Liverpool denne sæson, at han ligner en seriøst kandidat til prisen som PFA Player of The Year-prisen.

Der er sågar statistikker om, at ingen modspiller har haft held med at afdrible hollænderen hele sæsonen, hvilket ganske fint afspejler, hvordan Liverpool-forsvareren har været noget nær usårlig.

Men det er han ikke. Selv Virgil Van Dijk har en akilleshæl, men Ryan Babel er den eneste, der kender til den.

Det fortæller den tidligere Liverpool-spiller og landsholdskollega i et interview med The Times.

- Virgil har virkeligt udviklet sig gennem de seneste år, siger Babel, der dog stadig føler, at Liverpool-fansene har endnu flere gode ting i vente.

- Jeg tror stadig, at han kan blive 30 procent bedre. Jeg oplever det som om, at han endnu spiller på 70 procent af sit potentiale, så han kan gøre endnu mere. Han kan blive hurtig, hvis han gider.

- Men han har en svaghed. Jeg vil ikke sige, hvad det er. Jeg tror ikke, at nogen i Premier League endnu har opdaget den.

Fulham, hvor Ryan Babel i øjeblikket er lejet til, tager søndag mod Liverpool i Premier League, så det bliver spændende at se, om Babel bruger sin hemmelige insiderviden til sin fordel og bliver den første til at afdrible Van Dijk denne sæson. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED