AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 15:58
Rundens kamp: Optakt til Chelsea - Manchester City

Inden hver runde vil vi her på PLBOLD.dk udvælge én kamp, som vi sætter fokus på og laver en udførlig optakt til. Op til 16. runde er valget faldet på Chelsea – Manchester City.


Chelsea – Manchester City

Kampfakta

Tidspunkt: 8. december klokken 18.30
Sted: Stamford Bridge
Dommer: Michael Oliver
TV: 6’eren

Holdnyt

Chelsea:

Maurizio Sarri kunne fredag eftermiddag fortælle på et pressemøde, at han har alle førsteholdsspillere i Chelsea til rådighed mod Manchester City.

Forud for kampen har han nogle valg, der skal træffes. Vi går ud fra, at David Luiz er tilbage i startopstillingen på bekostning af Andreas Christensen, selvom danskeren leverede en god indsats mod Wolves.

Samtidig er det er stort spørgsmålstegn, om det bliver Mateo Kovacic, Ross Barkley eller formstærke Ruben Loftus-Cheek, som skal spille den sidste plads på den centrale midtbane sammen med N’Golo Kanté og Jorginho.

Helt fremme er det lige nu meget lige mellem Olivier Giroud og Àlvaro Morata, mens det også blive interessant at se, om Pedro eller Willian bliver foretrukket på højre kant.

Chelsea går ind til opgøret med en forvisning om, at et nederlag ikke er acceptabelt, hvis klubben vil bevare blot et lille håb for at kæmpe med om det engelske mesterskab. En sejr til Manchester City vil således sende Chelsea 13 point fra førstepladsen.

Manchester City:

I modsætning til Maurizio Sarri har Pep Guardiola flere stjernespillere ude med skader.

Fredag eftermiddag bekræftede den spanske manager, at hverken Sergio Agüero eller Kevin De Bruyne kommer i aktion mod Chelsea lørdag aften, og selvom det er et stort slag, har the Citizens bevist, at de sagtens kan klare sig uden de to spillere.

Derudover er også Benjamin Mendy, Claudio Bravo og Eliaquim Mangla med sikkerhed ude med skader, mens det er tvivlsomt, om Oleksandr Zinchenko kan spille på grund af en brækket næse. Ukraineren er dog næppe en spiller, som Pep Guardiola vil benytte mod Chelsea uanset hvad.

Mulige startopstillinger

Chelsea (4-3-3): Arrizabalaga; Azpilicueta, Rüdiger, Luiz, Alonso; Kanté, Jorginho, Kovacic; Pedro, Giroud, Hazard

Manchester City (4-3-3): Ederson; Walker, Stones, Laporte, Delph; Fernandinho, D. Silva, Gündogan; Sterling, Jesus, Sané

Hold øje med

I midtugen fik Raheem Sterling lov til at hvile sig, og derfor ser man formentlig en frisk og toptændt englænder, der går på banen lørdag aften. I denne sæson har han været flyvende for Manchester City, og han har scoret otte mål og lavet seks assists i Premier League. Det er imponerende tal, og han har muligvis været ligaens allerbedste spiller hidtil. Overfor Marcos Alonso vil han være i stand til at kunne løbe fra Chelsea-spilleren, og da der ikke kommer meget opbakning fra Eden Hazard, kan det meget vel blive et sted, hvor Manchester City vil forsøge at ramme Chelsea.

Seneste møde

Inden Premier League-sæsonen gik i gang, mødtes de to mandskaber i Community Shield, hvor Manchester City endte med at vinde en sikker 2-0-sejr på to mål af Sergio Agüero. Opgøret var dog præget af, at flere reserver fik lov til at få nogle minutter i benene.

PLBOLDs bud på resultatet

I øjeblikket ser Chelsea langt fra så gode ud, som de gjorde i starten af sæsonen, og samtidig buldrer Manchester City derudaf. Vi forudser en underholdende kamp, hvor der vil være chancer i begge ender, men hvor Pep Guardiolas mandskab viser klassen og tager en relativt sikker sejr.

1-3.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED