AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
01:11:2016 23:24
Rundens hold: Syv klubber repræsenteret

10. spillerunde i Premier League, og vi har kåret Rundens hold.


Tom Heaton: Hvis det ikke var for Heaton, så havde Burnley ikke fået ét point mod Manchester United og var nok blevet sendt hjem med et stort nederlag i bagagen. Stod en helt fantastisk kamp.

Seamus Coleman: Endnu en solid præstation - defensivt havde han ingen problemer, men skabte til gengæld problemer i West Hams venstre side.

 

Michael Keane: Det var ikke kun Heaton, der kunne være sin indsats bekendt på Old Trafford. Keane var også en solid forsvarsskanse og vandt mange vigtig dueller.

 

David Luiz: Brasilianeren viste endnu engang gode takter og har i den grad forbedret sin defensive egenskaber. Spiller med stort ansvar og er en leder i Chelsea-defensiven.

 

Kieran Gibbs: Wenger roser Gibbs efter sejren over Sunderland, og det var der god grund til. Flot flot kamp af den engelske venstreback, som også blev noteret for en assist og var selv tæt på at score, men måtte se sin afslutning blive afvist af træværket.

 

Ilkay Gündogan: Den tyske midtbanespillere nettede to gange og bankede dermed de sidste to søm i kisten, da Manchester City besejrede West Bromwich med 4-0. Udover målene spillede han også en strålende kamp.

 

James McArthur: Desværre for McArthur resulterede hans to scoringer med Liverpool ikke i point til Crystal Palace.

 

Philippe Coutinho: Når Coutinho har en god dag, så er Liverpools offensiv meget farlig. Den lille brasilianer stod for to assists i 4-2-sejren over Crystal Palace og er nu oppe på fire mål og fire assists i denne sæson.

 

Alexis Sanchez: Med sine to mål var Sanchez i målhopla mod Sunderland, hvor han igen viste sine kvaliteter som topangriber.

 

Eden Hazard: Chelsea-stjernen er en helt anden spiller ift. sidste sæson. Han var afgørende i 2-0-sejren over Southampton, da han første scorede og dernæst stod for assisten til Costa.

 

Sergio Agüero: Argentineren er en af verdens bedste angribere i verden, og det viste han i weekendens opgør mod West Bromwich. To mål på en halv time blev det til, men med lidt skarphed kunne det have blevet endnu flere.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED