AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
03:10:2016 12:49
Rundens hold: Flot Tottenham-præstation smitter af

Tottenham slog meget overraskende Manchester City i overbevisende stil og det smitter af på denne udgave af rundens hold.


Målmand: Lee Grant - Stoke: 
Han blev lejet hos Derby denne sommer, men alligevel var han denne rundes bedste Premier League-målmand. Han hev specielt i første halvleg på Old Trafford en række af fantastiske redninger frem. Må være Zlatan Ibrahimovic' nye nemesis. 

Højre back: Kyle Walker - Tottenham: 
Frem og tilbage. Sådan foregik Kyle Walkers søndag. Han var her, der og alle vegne på højreflanken, da Tottenham fik besøg af Manchester City og slog Guardiolas drenge med 2-0. Der var ikke meget, der blev overladt til tilfældighederne for Walker, der fuldstændig lukkede Jesus Navas ned. 

Højre midterforsvarer: Toby Alderweireld - Tottenham: 
Han er lige nu én af Premier Leagues allerbedste midterforsvarere og det beviste han atter søndag. Det var ikke mange chancer, en ellers normalt evigt truende Sergio Agüero kom frem til, og det skyldes den ene halvdel af Tottenhams belgiske midtstopperduo. 

Venstre midterforsvarer: Laurent Koscielny - Arsenal: 
Målet var kontroversielt, men det var virkelig også vigtigt for Arsenal. Koscielny holdt kampen igennem godt styr på Sam Vokes og afgjorde kampen i det 93. minut. 

Venstre back: James Milner - Liverpool: 
På den noget uvante position som venstre back har Jürgen Klopp i James Milner fundet en mand, han kan stole på. Den tidligere City-spillers store løbepensum kom til fulde fem på venstrekanten, hvor Milner konstant var til stede. Hans sene, men utroligt sikre straffesparksscoring gav Liverpool tre vigtige point. 

Defensiv midtbanespiller: Oriol Romeu - Southampton:
Han havde store problemer i tiden hos Chelsea oven på skiftet fra FC Barcelona, men det virker til, at spanske Oriol Romeu har fundet sig til rette på den engelske sydkyst hos Southampton. I kampen mod Leicester brød han utallige farlige Foxes-kontrastød og igangsatte mange angreb. 

Højre central midtbanespiller: Dele Alli - Tottenham: 
Tottenham var glimrende mod Manchester City og man kunne i grunden havde valgt enhver af Mauricio Pochettinos midtbanespillere. Det bliver dog Dele Alli, der sammen med Victor Wanyama får den store ære af at være på vores rundens hold. Han scorede det vigtige 2-0-mål og vandt også et straffespark, som Erik Lamela dog endte op med at brænde. 

Venstre central midtbanespiller Victor Wanyama - Tottenham: 
Victor Wanyama er faldet utroligt godt på plads hos Tottenham og spillede fremragende mod Manchester City. Ligesom i Southampton var han med til at bryde mange farlige kontraangreb og agerer samtidig første led i opstarten af mange angreb. Han var samtidig en trussel overfor Claudio Bravos mål ved flere lejligheder. 

Højre kant: Willian - Chelsea: 
Willian, årets Chelsea-spiller i sidste sæson, scorede Chelseas åbningsmål i 2-0-sejren over Hull, skabte tre chancer og var hele tiden en trussel overfor Hulls Andrew Robertson.

Venstre kant: Dimitri Payet - West Ham:  
Mens West Ham har sejlet over hele linjen i denne sæson - på de indre linjer og på banen, så har der været én konstant. Dimitri Payet. Hans mål i West Hams 1-1-opgør mod Middlesbrough var fuldstændigt vanvittigt og er klart en kandidat, når sæsonens mål skal kåres. 

Angriber: Diego Costa - Chelsea:
Det er lige nu Diego Costa, der holder Chelseas håb om et mesterskab i live. Kan hans flotte målscoringsform fortsætte, så er Chelsea farlige. Der var kun én angriber, der i denne runde vandt kampen for sit hold, og det var Diego Costa. Derfor får han pladsen foran Christian Benteke og Romelu Lukaku. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED