AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 11:39
RUNDENS HOLD: De elleve bedste spillere fra midtugens runde

15. spillerunde er færdigspillet, og i den anledning har vi kåret rundens hold.


Lukasz Fabianski: Han ser muligvis ikke alt for godt ud ved Cardiffs mål i tillægstiden, men ved 0-0 har han flere gode redninger og napper også et straffespark.

Michail Antonio: Den alsidige englænder var igen tilbage på højreback, og han kvitterede med en scoring og en flot indsats i sejren over Cardiff.

Lewis Dunk: Forsvarsmakkeren Shane Duffy blev udvist efter kort tid, men det påvirkede ikke Dunk, der spillede en formidabel kamp i defensiven.

Virgil van Dijk: Endnu en stærk indsats af Liverpools forsvarsleder, som også blev noteret for en assist ved Roberto Firminos mål.

Bernardo: I store dele af kampen var han hårdt presset i venstresiden, men Crystal Palace kom sjældent forbi hans side. Stærk kamp af brasilianeren.

Naby Keïta: Det var muligvis hans bedste kamp i Liverpool-trøjen, hvor han var det store bindeled mellem det defensive og offensive spil. 

David Pröpper: En flot indsats af Pröpper, som i den grad løb ekstra for sine holdkammerater, da de blev reduceret til ti mand.

Ryan Fraser: Det er Fraser, der skal skabe det offensive for The Cherries, og det viste han endnu engang med et mål og en assist mod Huddersfield.

Riyad Mahrez: Kantspilleren havde det svært i starten af opgøret mod Watford, men som kampen skred frem blev han mere og mere dominerende. Stod af assisten til Sané og kom også selv på måltavlen.

Harry Kane: Han skulle ikke bruge lang tid, før han bragte Tottenham foran, da han satte foden på Eriksens indlæg. Stod også for en flot assist til Son.

Lucas Perez: Erstattede Arnautovic efter 40 minutters spil, og spanieren viste skarphed ved at nette to gange i 3-1-sejren over Cardiff.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED