Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2022 10:57
Rüdiger siger farvel til Chelsea: "Det er med et tungt hjerte"

Antonio Rüdiger har netop bekræftet sit Chelsea-exit.


Antonio Rüdiger forlader Chelsea efter fem sæsoner på Stamford Bridge. 

Den tyske forsvarsspiller har kontraktudløb efter denne sæson, og adskillige journalist og medier melder, at han skal en tur til Real Madrid.

I dag har Antonio Rüdiger bekræftet, at han forlader Chelsea, og det har han gjort i en lang fortælling på The Players Tribune.

- Jeg forlader denne klub med et tungt hjerte. Den har betydet alt for mig. Selv denne sæson, med alle komplikationerne, har været behagelig. Fodbold er fodbold. Vi er velsignet til at spille kampe som vores levevej, som vi ville spille uanset. Vi grinede faktisk, da rygterne om de økonomiske restriktioner kom frem, om at vi skulle tage en bus eller et mindre fly til kampe, skriver Antonio Rüdiger på The Players Tribune.

- Ååå nej. Hvad skal jeg dog gøre? Kom nu lidt. Ved I, hvor jeg kommer fra? Et lille fly er også et privilegie. Ærligt, så lyder en bus til Manchester ret sejt. Mig og drengene ville have det sjovt.

- Desværre begyndte mine kontraktforhandlinger at blive svære. Forretning er forretning, men når man ikke hører noget nyt fra klubben fra august til januar, så bliver situationen kompliceret. Efter det første tilbud var der stadig lang vej. Vi er ikke robotter, vel? Man kan ikke vente måneder med så meget usikkerhed om ens fremtid. Ingen så sanktionerne komme, men i sidste ende viste andre storklubber interesse, og jeg måtte træffe en beslutning. Lad det ligge der, fordi forretning til side, så har jeg intet ondt at sige om denne klub.

- Chelsea vil altid være i mit hjerte. London vil altid være mit hjem. Jeg kom alene, og nu har jeg en kone og to smukke børn. Jeg har også en ny bror for livet kaldet Kova. Jeg har FA Cup-, Europa League- og Champions League-medaljer, og så jeg har naturligvis hundredevis af minder for livet, lyder det fra Rüdiger.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE