AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2022 09:16
Roy Keane ude med riven: "En stor fejltagelse"

Han kritiserer landene.


Først ville de gøre det, uanset hvad konsekvenserne måtte være.

Men siden trak alle deltagende nationer i "OneLove"-projektet i land.

Og det skyldtes, at de ikke kunne få fastlagt de sportslige konsekvenser forbundet hermed, som angiveligt kunne være et gult kort.

Nu er den tidligere Manchester United-stjerne og nu fodboldekspert, irske Roy Keane ude med riven til de nationer, der trak i land - og i særdeleshed England og Wales.

- Jeg mener, at spillerne kunne have gjort det (protesteret, red.) til første kamp. De skulle have taget imod straffen - uanset hvad den måtte være. Kane kunne have risikeret at få et gult kort, hvis det var straffen. Men det ville have været et glimrende budskab.

- Gør det til første kamp. Hvis man så tildeles et gult kort, sikke et budskab, det så ville have været fra Kane eller Bale. Tag jeres medicin, og så kom videre i næste kamp. Her bærer man det så ikke, fordi man ikke vil have karantæne.

- Men jeg mener, at det var en stor fejltagelse (ikke at bære armbindet, red.). Jeg mener, at begge spillere, og her taler vi om Wales og England, skulle have holdt ved deres pistoler og gjort det - uanset presset fra omverdenen eller fra egne forbund. Hold ved jeres holdninger, hvis det er, hvad man tror, så fasthold det, siger Roy Keane til ITV.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE