AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2022 20:02
Roy Keane raser: Fem-seks spillere skal aldrig spille for United igen

Roy Keane langede ud efter en række Manchester United-spillere efter nederlaget mod Manchester City.


- Der var fem eller seks spillere, der aldrig skal spille for Manchester United igen. Det var skamfuldt.

Sådan lød det fra Roy Keane i Sky Sports-studiet efter Manchester Uniteds klare 4-1-nederlag på Etihad Stadium mod Manchester City tidligere i dag.

Den tidligere Manchester United-profil var slet ikke tilfreds med den indsats, som han havde set Ralf Rangnicks tropper levere, og han langede især ud efter nogle enkelte spillere.

- Man havde håbet, at indskifterne ville komme ind og gøre en forskel, men de er ikke klar til at løbe rundt. Der er et par spillere på midtbanen, Wan-Bissaka, Fred, Maguire, Rashford, og jeg kunne blive ved.

- City behøvede ikke være på deres bedste niveau. De havde stadig et par gear. De legede med dem, som de gjorde på Old Trafford.

- Det var mænd mod drenge, som den gamle talemåde går. De gav op og skam jer for det, lød den hårde besked fra Roy Keane.

Manchester United havde ellers ære af første halvleg, hvor de fik spillet sig frem til chancer og kun var bagud 2-1, men efter pausen stod der Manchester City på det hele.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE