AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:03:2019 09:39
Ros fra Rennes-træner: Arsenal har allerede Champions League-niveau

Julien Stephan er overbevist om, at overmændene fra Arsenal går hele vejen i Europa League.


Arsenal vendte et 3-1 nederlag i Frankrig med torsdagens 3-0 sejr på The Emirates og er videre til kvartfinalen i Europa League.

Men The Gunners går hele vejen til finalen og mere til, mener Rennes-træner Julien Stephan, der var imponeret over hjemmeholdets tårnhøje niveau.

- Vi kunne ikke følge med intensiteten i kampen. De har et virkelig stærkt angreb, og vi blev fanget i en mod en-duellerne og intensiteten af kampen, sagde Rennes-træneren efter kampen.

- Niveauet, de spillede mod os med, var af Champions League-niveau.

Pierre-Emerick Aubameyang scorede to gange og assisterede det tredje mål, og med stjerner som angriberen på banen - og stjerner som Henrikh Mkhitaryan på bænken - har Stephan svært ved at se, hvordan Arsenal skal undgå at komme i finalen.

- De har en træner, der ved, hvad det kræver at vinde trofæer. De har også en dyb trup, når du kan skifte Alexandre Lacazette ud med Henrikh Mhkitaryan og Alex Iwobi, så de har kvaliteten til at gå hele vejen, siger Julien Stephan.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED