Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:05:2022 15:04
Rooney sætter spørgsmålstegn ved "Agüerooo": "Det virker besynderligt"

Manchester United-legenden sætter ord på episoden.


Sidste spillerunde af 2011/2012-sæsonen er en runde som de færreste glemmer. Manchester City skulle bare vinde på Etihad Stadium mod Queens Park Rangers, for at sikre sin første Premier League-titel nogensinde. 

Dog stod den alligevel uafgjort i tillægstiden, og her havnede bolden for fødderne af Sergio Agüero, som sparkede den i mål, hvorefter City-fansene gik amok. 

Denne episode er flere gange blevet set som en af de mest ikoniske i Premier League-æraen. Alligevel er det ikke alle, som er synderligt begejstret for episoden. 

Sergio Agüeros mål gjorde, at Manchester United ikke vandt mesterskabet, og dette har klublegenden Wayne Rooney nu sat sine ord omkring, hvor han finder det besynderligt, at der aldrig er blevet sat et spørgsmålstegn ved episoden:

- Paddy Kenny (målmand for QPR, red.) skulle have gjort det bedre ved nogle af målene. City scorer 2. mål, og QPR sparker bolden direkte tilbage til dem. Det har der aldrig været sat et spørgsmålstegn ved - jeg finder det besynderligt. Djibril Cissé jublede med City-spillerne efter kampen, men det er selvfølgelig et historisk øjeblik i Premier League, så hvis ikke du er involveret i det som Manchester United-spiller, så er det nok en af de største øjeblikke i ligaen, slutter Wayne Rooney. 

Du kan se den vilde episode øverst i artiklen.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE