AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 19:34
Rooney: Klopps eneste fejltagelse er, at han arbejder for Liverpool

Wayne Rooney kalder Jürgen Klopp for en manager, som alle drømmer om at spille for, men tyskeren har begået en fejltagelse, fortæller den tidligere Premier League-angriber.


Jürgen Klopp tog over i Liverpool i 2015, og den tyske manager har styrket The Reds sæson efter sæson. 

Det lykkedes endelig tyskeren at vinde sit første trofæ med klubben i sidste sæson, da Liverpool kunne løfte Champions League-trofæet i Madrid efter en 2-0-sejr over Tottenham. 

Den tidligere Dortmund-manager møder nu ros fra en uventet kant. Wayne Rooney er fuld af beundring for Klopp, selvom han har svært ved at indrømme det qua sin fortid i Everton og Manchester United. 

- Jürgen er en manager, som alle spillere vil elske at spille for. Man kan tydeligt se, hvor sjovt hans spillere har det. Jeg har mødt ham en gang, og han er en fantastisk fyr, sagde Rooney til Sport Bild

- Hans eneste fejltagelse er, at han arbejder for Liverpool FC, hvor han tilmed har succes. 

- Jeg har meget respekt for Jürgen Klopp, og det han allerede har opnået. Ikke kun i Liverpool, men også i Dortmund. Han har stadig sine bedste år foran sig. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED