Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2020 13:00
Rooney afslører: Jeg smadrede respektløst United-talents telefon i vrede

Til Manchester Uniteds egen podcast fortæller Wayne Rooney, hvordan han ødelagde Ravel Morrisons telefon.


Ravel Morrison var spået en endnu større karriere end spillere som Paul Pogba og Jesse Lingard, da han endnu var i Manchester Uniteds akademi.

Sådan gik det ikke. Morrison havde sine problemer udenfor fodboldbanen, men han manglede måske også den rette indstilling. Wayne Rooney kan i et interview med UTD Podcast afsløre, at han i hvert fald én gang blev så provokeret over Morrisons attitude, at han smadrede stortalentets telefon.

- Jeg kan huske, at jeg smadrede Morrisons telefon engang. Han kom ind i førsteholdets omklædningsrum, da han spillede for reserverne. Min telefon var til opladning, og han tog den ud og satte sin egen til i stedet, fortæller Rooney til Uniteds podcast.

- Det var dengang, vi havde de gamle Blackberries-telefoner, hvor man kunne se folks email-adresse på skærmen. Til at begynde med troede jeg, at det var en af gutternes telefon, så da jeg bemærkede, at det var en reservespiller, som havde taget min telefon ud, valgte jeg bare at smadre den.

Ravel Morrison var på kontrakt med Sheffield United i sidste sæson, men forlod klubben på en fri transfer til fordel for hollandske ADO Den Haag i september.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED