AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:03:2017 23:50
Rooney-æraen ovre: Southgate har valgt ny anfører

Harry Kane bliver det engelske landsholds anfører til næste års VM i Rusland - og fremefter, skriver Daily Mirror.


Wayne Rooneys dage som fast mand og anfører på det engelske landshold synes ovre. 

Manchester United-spilleren var - grundet en skade - ikke en del af den trup, som Gareth Southgate udpegede til de kommende to landskampe - mod Litauen og Tyskland. 

Ifølge Daily Mirror har landstræner Gareth Southgate som følge af Rooneys aftagende rolle på landsholdet truffet en beslutning om at gøre Harry Kane til ny engelsk anfører. 

Dette til trods for, at Harry Kane heller ikke er en del af Southgates trup som følge af en ankelskade.

Om Kanes lederevner udtaler Southgate: 

- Harry har tydelige lederegenskaber. Han er en meget beslutsom person, er dedikeret til at forbedre sig og har gang i endnu en fantastisk sæson, fortæller Southgate om Tottenham-stjernen på et pressemøde. 

- Han er i gang med sin tredje sæson på meget højt niveau og scorer et højt antal mål. Det er godt. Jeg har endnu ikke kunne udtage ham (Kane var også ude med skade i Southgates fire kampe som midlertidig landstræner i oktober og november måned, red.) Men det ser godt ud for ham. Og for Tottenham og det engelske landshold. Han er vokal og har en holdning. Han har intet problem med at tale foran gruppen. 

- Sådan er det også med et par andre. Det opfordrer jeg altid til blandt spillere. Jeg vil vide, hvad de tænker, slutter han. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED