Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2021 16:09
Ronaldos mor: Her håber jeg at Ronaldo slutter karrieren

Cristiano Ronaldos mor har et brændende ønske for sin søn, inden den portugisiske stjernes mor forlader denne verden.


Er der én ting som de fleste drenge har lært fra barnsben, så er det at mor oftest har ret. Således er det ikke uden pres, når Cristiano Ronaldos mor ytrer sig til offentligheden.

For kunne Cristiano Ronaldos mor, Dolores Aveiro, få ét ønske opfyldt inden hun forlader denne verden, så er det at Ronaldo slutter karrieren, der hvor det hele startede: Sporting Lissabon.

Det fortæller hun i videopodcasten, Sporting Clube de Portugal Podcast, hvor hun for nylig aflagde et besøg.

- Ronaldo er nødt til at vende tilbage hertil (Sporting, red.), fortæller hun i podcasten og fortsætter:

- Hvis det stod til mig, så ville han allerede være her. Han kan godt lide at se Sportings kampe. Jeg har allerede fortalt ham: 'Søn. Inden jeg dør, så vil jeg gerne se dig tilbage i Sporting.

Moder Ronaldo fortæller dog også at returen til Manchester United har været enormt for hende. Især sønnens comeback-kamp mod Newcastle United.

- At se stadion fyldt med 75.000 mennesker, der synger hans navn var virkelig stort.

Nu er det så op til sønnike om han vil realisere moderens store drøm eller om United bliver den sidste destination for verdensstjernen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE