AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:08:2022 17:55
Ronaldo ville have holdkammerat droppet efter sløje præstationer

Cristiano Ronaldo gik - sammen med andre til holdkammerater - en tur på den tidligere Manchester United-managers kontor.


Harry Maguire har modtaget stor kritik af klubbens fans for sine præstationer for De Røde Djævle i den seneste tid. 

Nu forlyder det, at Cristiano Ronaldo også var utilfreds med midtstopperens præstationer i sidste sæson.

I en længere artikel på The Athletic skriver mediet om situationen med Cristiano Ronaldo, og her kan det troværdige medie berette, at Cristiano Ronaldo tilbage i februar gik til Ralf Rangnick.

Mediet skriver, at en gruppe spillere gik til den daværende managers kontor, og det gjaldt bl.a. Cristiano Ronaldo, Paul Pogba og Raphael Varane, hvor de snakkede om klubbens dårlige resultater og form.

Harry Maguire var der ikke, og til mødet fortalte Cristiano Ronaldo til Ralf Rangnick, at han mente, at Harry Maguire skulle bænkes efter nogle dårlige præstationer. 

Ifølge The Athletic skulle Ralf Rangnick have svaret tilbage, at det var upassende at snakke om, når anføreren ikke selv var tilstede. 

Til mødet skulle portugiseren også have opfordret Manchester Unied-manageren at skifte til et tomandsangreb, der skulle inkludere ham selv og Edinson Cavani. 

The Athletic beretter også, at de andre spillere til mødet følte sig ukomfortable og undskyldte efterfølgende til Ralf Rangnick.

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE