Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:10:2021 13:30
Ronaldo vil lukke munden på kritikerne: Jeg er 36 år og vinder alt

Cristiano Ronaldo har svaret igen på harsk kritik fra sine tidligere Juventus-holdkammerater.


To af Cristiano Ronaldos forhenværende holdkammerater, Leonardo Bonucci og Giorgio Chiellini, har været ude med harsk kritik af Manchester United-stjernen, som ifølge dem var med til at ødelægge Juventus' omklædningsrum.
 
Nu har han svaret igen på kritikken i et interview med Sky Sports.
 
- Jeg ved, hvornår mit hold har brug for mig defensivt. Men min rolle i klubben er at vinde, at hjælpe holdet med at vinde og at score mål - det er en del af mit job, siger han til TV-stationen.
 
- Folk, der ikke kan se det, er folk, der ikke kan lide mig. Jeg er 36 og vinder alt, så skal jeg være bekymret, når folk siger dårlige ting om mig?
 
- Jeg sover godt om natten. Jeg går i seng med god samvittighed. Det vil jeg fortsætte med, for jeg vil lukke munde og vinde ting.
 
- Kritik er en del af jobbet. Det bekymrer jeg mig ikke om. Og jeg ser det som en god ting. Hvis de bekymrer sig om mig eller taler om mig, er det fordi, at de kender mit potentiale og min værdi, lyder det fra Cristiano Ronaldo.
 
Cristiano Ronaldo scorede 101 mål i 134 kampe for Bianconeri, hvor han spillede i tre sæsoner, inden Manchester United købte ham tidligere på året.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE