Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2022 21:50
Ronaldo ser frem til at byde Ten Hag velkommen: "Tror på trofæer"

Cristiano Ronaldo glæder sig til at komme under ledelse af Erik ten Hag, fortæller han i et interview på klubbens hjemmeside.


1. juli får Manchester United tilgang af Ajax-træner Erik ten Hag. Det er en tid, som Cristiano Ronaldo ser frem til.
 
- Det, jeg ved om ham, er at han har gjort et fantastisk stykke arbejde hos Ajax, og at han er en erfaren træner. Men vi bliver nødt til at give ham noget tid, siger Cristiano Ronaldo til Manchester Uniteds hjemmeside.
 
- Tingene skal ændre sig, alt efter hvad han ønsker. Jeg håber naturligvis vi får succes, for når man har succes, vil hele Manchester også få succes. Jeg ønsker ham det bedste.
 
- Vi er glade og spændte. Ikke kun os spillere, men også tilhængerne. Jeg ønsker ham det bedste og lad os tro på, at vi næste år kan vinde trofæer, siger Ronaldo.
 
Ronaldo har scoret 24 mål på tværs af alle turneringer i indeværende sæson, ligesom han også hjalp Portugal med at kvalificere sig til VM-slutrunden i slutningen af året.
 
For nylig tog han sin anden pris som månedens spiller i denne sæson, og internt i Manchester United er han blevet kåret som månedens spiller fire gange.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE