AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2018 12:02
Ronaldo: Salah er med i kapløbet om Ballon d'Or

Cristiano Ronaldo mener ikke længere, at kapløbet om Ballon d'Or kun står mellem ham og Messi - en hurtig egypter er også iblandt favoritterne.


Cristiano Ronaldo trak sig sejrrigt fra det interne opgør mellem ham og Mohamed Salah i Champions League-finalen, men egypteren har chancen for at vinde Ballon d'Or foran Ronaldo og Messi.

Det mener den portugisiske verdensstjerne, der har vundet Ballon d'Or-hæderen fem gange, i hvert fald selv.

Adspurgt i et interview mandag havde Ronaldo nemlig følgende at sige om Liverpool-stjernen, der for alvor har brudt igennem på den store scene denne sæson.

- Mo Salah har været en af de store åbenbaringer denne sæson, og jeg håber ikke, at skaden fra finalen i Kiev holder ham ude af VM-slutrunden.

- For der er mange, der snakker om Cristiano Ronaldo-Messi-kampen, men der er andre spiller, som har chancen for at være med i kapløbet om Ballon d'Or, og egypteren er iblandt dem.

Salah kan i hvert fald øge sine chancer for at vinde prisen som verdens bedste fodboldspiller ved at føre sit land til VM-hæder - og potentielt slå Portugal og Ronaldo i ottendedelsfinalen.

Med Egypten i gruppe A og Portugal i gruppe B er der gode chancer for, at de to stjerner tørner sammen efter gruppespillet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED