Ronaldo matchvinder i stort De Gea-show

29.09.2021 Kl. 20:55
Manchester United vandt 2-1 hjemme mod Villarreal, og det havde David De Gea en stor andel i.

Manchester United gik ind til kampen mod Villarreal med tre nederlag i de seneste fire kampe, og mod det spanske hold var Ole Gunnar Solskjærs tropper igen i problemer.

Særligt de to vikarierende backs Diogo Dalot og Alex Telles stod svagt i billedet, hvilket tillod en del chancer til Villarreal.

Men inde i målet havde David De Gea igen en god kamp for De Røde Djævle, og allerede i løbet af kampens første 45 minutter havde spanieren hevet flere flotte redninger ud af ærmerne.

Til gengæld kunne Manchester United-målmanden blot se til, da Paco Alcacer efter 53 minutter bragte Villarreal foran på nært hold. Føringen holdt dog kun syv minutter, inden Alex Telles med et fantastisk langskud fik udlignet.

Med ti minutter tilbage af kampen burde indskiftede Edinson Cavani have gjort det til 2-1, men angriberen brændte den store hovedstødschance.

Kort før tid var der igen brug for en storspillende De Gea, som diskede op med en vild dobbeltredning, og i overtiden gik alt så op i en højere enhed for Manchester United.

Dybt inde i overtiden fik Cristiano Ronaldo nemlig scoret til 2-1, der måske ikke var et helt fair resultat.

Manchester United har nu tre point efter to kampe, mens Villarreal ligger sidst med blot et point.