AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2022 08:25
Ronaldo kan bruges som frontfigur: Forventes at modtage lukrativt tilbud

Cristiano Ronaldo kan blive brugt som frontfigur i Saudi Arabiens forsøg på at blive VM-værter i 2030.


Cristiano Ronaldo er nu klubløs efter at have fået ophævet sin kontrakt med Manchester United, men selvom det i sommer var svært at få bejlere til portugiseren, forventes der at lande et lukrativt tilbud på bordet hos verdensstjernen snart.

I sommer afviste han en kontrakt på mere end en milliard kroner om året fra Al-Hilal i Saudi Arabien, men nu skriver The Telegraph, at der forventes at lande et udbytterigt tilbud om at spille i den saudiarabiske række efter VM.

Det siges, at der stadig er interesse for Ronaldo fra Mellemøsten, og nu hvor han er uden kontrakt, vil flere klubber angiveligt forsøge sig.

Ronaldo har vist, at han stadig kan bidrage på fodboldbanen – især på et noget lavere niveau end i Premier League vil han nok være en stor gevinst – og desuden kan Saudi Arabien have en anden bagtanke med at hente ham til landets bedste række.

For Saudi Arabien går angiveligt efter at afholde VM i 2030, og her kan Ronaldo komme til at være en frontfigur for landet i promoveringen, som Lionel Messi også allerede spiller en stor andel i.

Argentineren er nemlig med til at promovere turisme i landet.

I dag spiller Ronaldo sin første kamp ved VM-slutrunden, når Portugal møder Ghana.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE