AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2022 13:04
Ronaldo-erstatning: Disse fire spillere er på ønskelisten

Manchester United er gået på angriberjagt, og de har efter sigende flere på ønskelisten.


Erik ten Hag vil på angriberjagt til januar, når transfervinduet åbner igen.

Det skyldes, at Cristiano Ronaldo ikke længere er til at finde i klubben, da begge parter blev enige om at ophæve samarbejdet.

I går berettede vi en historie om, at Cody Gakpo skulle være Manchester United-managerens topprioritet, men den hollandske PSV-stjerne bliver en dyr fornøjelse.

Derfor kan det ende med, at Erik ten Hag må kigge andre steder. 

Ifølge den tyske journalist, Florian Plettenberg, har Manchester United flere spillere på ønskelisten.

Det gælder bl.a. Victor Osimhen fra Napoli, men en potentiel transfer er formentlig mest sandsynlig til sommer, da Napoli ikke vil slippe ham midt i sæsonen.

Derudover er Memphis Depay fra Barcelona og Jonathan David fra Lille på listen.

Memphis Depay kan potentielt vende tilbage til Old Trafford på en fri transfer, hvor Barcelona kan ende med at ophæve kontrakten, der vil åbne op for et skifte på en fri transfer. 

Jonathan David kan efter sigende erhverves for €50 millioner i januarvinduet, og ifølge Florian Plettenberg er han klar til at tage næste skridt.

Derudover melder journalisten, at det endnu ikke er besluttet i Manchester United, hvilken type angriber de vil forsøge at hente i det kommende transfervindue.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE