AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2022 09:24
Ronaldo blev fyret: Nu har tidl. United-holdkammerater udtalt sig

Flere Manchester United-spillere sætter nogle ord på situationen.


Under VM-slutrunden blev Cristiano Ronaldos kontrakt med Manchester United revet over.

Dette blev resultatet efter det eksplosive interview med Piers Morgan, hvor han bl.a. kritiserer klubben, Erik ten Hag og ejerne.

Nu har flere Manchester United-spillere sat nogle ord på, hvordan det var at spille sammen med fodboldikonet:

- Det har været en utrolig oplevelse at spille med ham (Cristiano Ronaldo,red.). Han er et af mine idoler og en person, som jeg altid har set op til. Det er noget, jeg kan beholde med mig for evigt, jeg ønsker ham alt det bedste, og vi vil gerne takke ham for de ting, han har gjort for Manchester United, udtalte Marcus Rashford ifølge Mirror.

Bruno Fernandes melder også, at han ikke vælger nogen side i forhold til Manchester United eller Ronaldo, som han er holdkammerat med på Portugals landshold:

- Jeg føler mig ikke ubehagelig. Jeg behøver ikke at vælge side. Det var en drøm, der gik i opfyldelse at spille med Cristiano (i Manchester United, red), men intet varer evigt.

Bruno Fernandes og Cristiano Ronaldo spiller mandag aften mod Uruguay. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE