AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 14:08
Ronaldo afslører: Denne Premier League-stjerne var min sværeste modstander

Den portugisiske superstjerne har sat navn på den spiller, som har været karrierens hidtil sværeste modstander.


Han er gudskelov for Cristiano Ronaldo pensioneret i dag, men den portugisiske stjernespiller og femdobbelte Ballon d'Or-vinder har peget på tidligere Chelsea- og Arsenal-stjerne Ashley Cole som karrierens sværeste modspiller.

- Gennem årene havde jeg nogle gode kampe med Ashley Cole. Han giver dig ikke et sekunds ro. Han var sådan en sejlivet spiller, da han var på toppen og hurtig, men med hårde tacklinger. Man vidste, det aldrig blev en nem kamp mod ham, har Ronaldo fortalt Coach Mag.

Den engelske venstreback gik på pension sidste sommer og fulgte med Frank Lampard fra Derby County til Chelsea, hvor han i dag er akademitræner.

I et nyligt interview med Dubai Eye satte Cole så selv ord på, hvorfor han havde så forholdsvist godt styr på den tidligere Manchester United-stjerne.

- Der var nogle år, hvor han hjemsøgte mig med sine finter, og jeg sagde til mig selv, at det aldrig måtte ske igen. Fartmæssigt kunne jeg næsten følge med ham og komme tæt på ham, og det tror jeg, han opfangede, fortæller Cole.

- Det var måske derfor, at jeg mentalt følte, jeg havde styr på ham, og at han følte det samme.

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED