AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 14:41
Romero vil vinde trofæer med Manchester United næste sæson

Sergio Romero har sat en målsætning om at vinde trofæer med Manchester United i næste sæson.


Trofæerne er ikke ligefrem væltet ned over Manchester United i de seneste sæsoner. Faktisk er de to seneste sæsoner endt helt uden trofæer.

Det har sat sine spor hos Sergio Romero, og den argentinske målmand vil nu have gjort noget ved den manglende trofæhøst.

- Beskeden er den samme som altid; Vi vil forsøge at gøre det bedste, vi kan. Vi vil forsøge at gøre det bedre end sidste sæson. I år vandt vi ikke nogen trofæer. Næste sæson vil vi vinde et trofæ og tage klubben til højst mulige placering, fortæller Sergio Romero til Manchester Uniteds hjemmeside.

- Man er vant til, at vi vinder og fejrer, og det vil vi også. Vi vil fortsætte med at fejre, vinde og gøre det bedste, vi kan.

Den 32-årige landsholdsspiller har været i Manchester United siden sommeren 2015, og han har været med til at vinde FA Cuppen, Carabao Cuppen og Europa League i den engelske storklub.

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED