AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2020 18:43
Romano slår fast: United har Sancho-aftale på plads

Manchester United har forhandlet de personlige vilkår på plads med Jadon Sancho, slår Fabrizio Romano fast.


Der herskes fortsat tvivl om Jadon Sanchos fremtid.

Rygterne omkring et skifte til Manchester United fortsætter, og det vides endnu ikke, om han får sit skifte til Old Trafford.

Den troværdige journalist, Fabrizio Romano, slår fast i podcasten Pod Saves The Ball, at Jadon Sancho er opsat på et skifte og de personlige vilkår er på plads, selvom flere engelske journalister beretter det modsatte.

- Jadon Sanchos personlige vilkår er helt på plads med Manchester United - det inkluderer hans kontrakt og agenten honorar, siger Romano og tilføjer:

- Sagaen er ikke slut. Transfervinduet lukker den 5. oktober. Det er Manchester Uniteds mentalitet. De vil hente spilleren og vil forsøge igen. De er overbeviste om at lukke en handel de kommende uger, lyder det fra Romano.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED