Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2021 12:45
Romano: Rygter om Chelsea og Dybala har ingen gang på jorden

Transferguruen fortæller om rygterne om Chelsea-interesse i Paulo Dybala.


Chelsea har så mange spændende og unge offensive spillere med tårnhøjt potentiale, at klubben ikke er på udkig efter at drage fordel af Paulo Dybalas kontraktstilstand med Juventus. Det fortæller Fabrizio Romano.

I italiensk presse har Stamford Bridge ellers været omtalt som en mulig destination for den 27-årige argentiner, som har kontraktudløb med Juventus om 18 måneder. Lige nu ligner det ikke, at han når til enighed med de italienske mestre om en ny aftale, og derfor kører spekulationerne om hans fremtid på højtryk i Støvlelandet.

Men rygterne om Chelsea har ingen gang på jorden, fortæller Romano i sin Here We Go-Podcast.

- Jeg vil gerne sige, at Chelsea ikke har taget kontakt til Dybala eller hans agent. De ønsker at forsvare spillerle som Havertz og Ziyech, som de er glade for, fortæller Romano i sin podcast.

- Det er klart, at de mangler tid for at kunne præstere på bedste niveau, særlig Havertz, men Chelsea er ikke klar til bare at droppe ham for Dybala. Lige nu er der altså intet mellem Chelsea og Dybala.

Romano vurderer dog, at Dybala vil forlade Juventus til sommer, hvis ikke han forlænger sin kontrakt før.

- Intet er besluttet endnu, men jeg tror, han forlader Juventus, hvis ikke han forlænger kontrakten før sommeren, siger Romano.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED