Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2021 13:32
Romano: Pogba var tæt på skifte før pandemien - "Han elsker den klub"

Fabrizio Romano fortæller, at Paul Pogba var meget tæt på at skifte, før pandemien brød ud.


Der herskes stor tvivl om Paul Pogbas fremtid. 

Den franske midtbanespiller har kontraktudløb med Manchester United til sommer, og det tiltrækker ekstra interesse fra flere storklubber - heriblandt Juventus, PSG og Real Madrid.

Førstnævnte var tæt på at hente Paul Pogba tilbage i 2019, som var transfervinduet inden transfervinduet lukkede i. 

Det kan Fabrizio Romano fortælle i en podcast med United Stand.

- Paul Pogba nyder livet i Manchester United, og han elsker atmosfæren omkring klubben. Manchester United arbejder stadig på at beholde ham i klubben og få ham til at skrive under på en ny kontrakt, siger Fabrizio Romano til United Stand og tilføjer:

- Juventus var tæt på at hente Paul Pogba tilbage fra Manchester United for €100 millioner, før pandemien brød ud. Pogbas situation er ikke besluttet. Det er sandt, at Pogba elsker Juventus, men Juventus er også i en svær position rent økonomisk, og det vil blive svært for dem at betale hans løn, lyder det fra Romano.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE