Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:09:2020 09:25
Romano kommer med sit bud: Denne trio kan slå transferrekorden som verdens dyreste i fremtiden

Fabrizio Romano kommer i et interview med SportBible med sit bud på, hvem der kan slå rekorden som verdens dyreste spiller i fremtiden.


Verdens dyreste spiller er i øjeblikket Neymar, da Paris Saint-Germain måtte betale hele £198 millioner for den brasilianske superstjerne, da man signede ham fra FC Barcelona.

Nu har coronakrisen midlertidigt gjort det noget nær umuligt at se transferrekorden blive brudt igen foreløbigt, men der skal nok komme en tid igen, hvor priserne bare stiger og stiger.

Og transferguruen Fabrizio Romano har tre bud på, hvem der i fremtiden kommer til at slå transferrekorden som verdens dyreste spiller.

- Jeg tror, Erling Håland, der er ung og allerede er skiftet for €25 millioner, kan slå rekorden. Jeg ser ham som en mulighed, for jeg elsker hans stil, hans mentalitet. Han er en maskine, en robot, siger Romano til SportBible.

- Det er svært at se andre end ham og Lautaro Martinez, som er de eneste unge topangribere, jeg kan se bryde transferrekorden i fremtiden. Jeg bliver selvfølgelig også nødt til at nævne Kylian Mbappé, som ender med at blive en fremtidig Ballon d'Or-vinder

Særligt franskmanden fra Paris Saint-Germain ville være et godt bud, selvom han til næste sommer kun vil have 12 måneder tilbage på sin kontrakt. Det vil typisk påvirker salgsprisen, og meget indikerer, at Real Madrid går all-in på at hente Mbappé i sommeren 2021.

Han rygtes også til Liverpool, mens Erling Håland som bekendt var tæt på at skifte til Manchester United i januar, selvom han i sidste ende valgte Dortmund til. Lautaro Martinez har været sat i forbindelse med Manchester City, der angiveligt skulle se ham som en potentiel langtidserstatning for aldrende Sergio Aguero.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED