AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:10:2022 13:38
Romano: Klubber kan forsøge at kapre franskmands skifte til Chelsea

Intet er ovre, før en underskrift lander på bordet, lyder meldingen fra Fabrizio Romano.


Manchester United ønskede at købe Christopher Nkunku, mens Ralf Rangnick var manager for klubben, men i øjeblikket er det Chelsea, som er i "pole position" til at skaffe sig Leipzig-spydspidsens underskrift, lyder det fra den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano.
 
Den franske landsholdsspiller har leveret på højt niveau i Bundesligaen i de seneste sæsoner, og i sidste sæson blev det til 35 mål på tværs af alle turneringer, ligesom han også blev kåret til årets spiller i Bundesligaen.
Chelsea ønsker at anskaffe sig en ny topangriber i kølvandet på, at Romelu Lukaku har haft gigantiske problemer i offensiven hos The Blues.
 
- Manchester United var også interesseret i Nkunku, da Ralf Rangnick var hos klubben, men siden har der ikke været kontakt mellem parterne.
 
- Klubber kan altid kapre aftaler, før de er underskrevet, men i øjeblikket mere end fører Chelsea ræset.
 
- Beløbet vil stadig udgøre mere end 60 millioner euro - 446 millioner kroner - jeg venter stadig på at få det endelige beløb oplyst, skriver Romano i sin klumme hos CaughtOffside.
 
Nkunku har ifølge flere medier en frikøbsklausul på 60 millioner euro, som gør sig gældende fra næste sommer, men Chelsea skal formentlig af med mere end det, forstår italieneren.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE