Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2022 15:57
Romano: "Et spørgsmål om tid med Andreas Christensen"

Det varer ikke længe, før Andreas Christensen præsenteres hos sin nye klub, lyder det fra Fabrizio Romano.


Vi nærmer os 1. juli. Den officielle dag, hvor transferfrie spillere præsenteres i deres nye klubber, hvis det ikke allerede er sket på forhånd.

Og Andreas Christensens præsentation i FC Barcelona er endnu ikke sket, men ifølge den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano, er der intet at være bekymret for.

Italieneren melder nemlig, at papirerne er på plads, og at det blot er et spørgsmål om tid, førend danskeren præsenteres som ny spiller.

For nogle uger siden fortalte den catalanske storklub nemlig både Franck Kessié og Andreas Christensen, at der ingen problemer var forbundet med de to handler.

Ifølge den catalanske sportsavis med det passende navn Sport, kan Christensen se frem til at få udbetalt 44 millioner danske kroner om året.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE