Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:05:2022 12:25
Romano: Conte henter to stjerner på permanent aftale

Transferguruen skriver det i dag på sin Twitter-profil


Både Cristian Romero og Dejan Kulusevski som man hentede på lejeaftaler i løbet af sæsonen, har begge haft en fantastisk sæson for Spurs. 

24-årige Cristian Romero kom til sidste sommer på en lejeaftale fra Atalanta, mens svenske Dejan Kulusevski kom til fra Juventus i januar, hvor han været en del af en strålende trio sammen med Harry Kane og Son Heung-Min.

I dag kan den italienske transferguru Fabrizio Romano skrive på sin Twitter-profil, at man køber begge profiler på en permanent aftale.

Han skriver nemlig, at Tottenham vil investere i omegen af 595 millioner kroner for begge spillere på permanent basis, da de betragtes som en central del af projektet både for nu, men også i fremtiden.

22-årige Dejan Kulusevski har nettet 11 gange i 19 kampe for Antonio Conte & Co., mens Cristian Romero har været involveret i 22 Premier League-kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE