Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Romano bekræfter: Han er favorit til Liverpool-jobbet

Af Emil Plovgaard
02.04.2024 Kl. 08:26

Jürgen Klopp stopper som Liverpool-manager efter sæsonen.

Klubben har endnu ikke sat navn på hans efterfølger.

Derfor bliver der for tiden spekuleret vidt og bredt i, hvem der skal afløse ham med mindre end tre måneder til, at transfervinduet åbner.

Man kan forestille sig, at en ny manager gerne vil kunne sætte sit eget præg på Liverpool-truppen, og derfor burde der lande en afløser inden længe.

LÆS OGSÅ:

Jagtet af Liverpool: Nu har en anden klub taget kontakt

Favorit til Liverpool-jobbet irriteret over rygter

‘Jeg var dum’: Franskmand fortryder Liverpool-exit

– Liverpool ligger nu nummer et i tabellen, og klubben har fået en lille fordel i titelræset, idet de to rivaler tog point fra hinanden.

– Det var også interessant at se Jürgen Klopp øse Roberto de Zerbi til med ros efter en smal sejr over Brighton på Anfield.

– På trods af rygterne om De Zerbi som Klopps efterfølger, så gentager jeg mit standpunkt. Jeg har fået vide, at Ruben Amorim er favorit for nu.

– De Zerbi har været på listen hos Liverpool i noget tid også, men der er fortsat ingen udvikling, skriver Romano i sin daglige briefing.

Efter at Xabi Alonso har trukket sig, da han har fortalt, han bliver endnu en sæson hos Bayer Leverkusen, er det nu Ruben Amorim, der er favorit til jobbet.

Det er det perfekte valg for The Reds ifølge Nigel Reo-Coker.

– Jeg står ved min holdning angående Ruben Amorim. For mig er Sporting-managere en fantastisk kandidat, fordi han har en historik med at arbejde med unge spillere og udvikle dem.

– Det er Sportings historie.

– Han har en sejrsprocent på 69 procent. Før i Braga var det 73 procent. Klopps i Liverpool ligger på 63 procent. Jeg mener, han er det perfekte valg, siger den tidligere Premier League-spiller til CBS Sports.

Annonce