AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:04:2018 13:40
Roma-præsident: Ingen chance for Alisson-salg

AS Romas præsident, James Pallotta, afviser, at italienerne vil sælge Alisson, der længe har været på blokken i Liverpool.


AS Romas brasilianske førstemålmand, Alisson, har længe været et varmt navn på rygtebørsen, hvor især Liverpool har vist interesse for den 25-årige målmand. 

Den italienske hovedstadsklub har dog absolut ingen planer om at sælge Alisson, når transfervinduet om få måneder åbner igen: 

- Vi har ingen intentioner om at sælge ham, fortæller klubbens præsident, James Pallotta, til Sky Sports Italia. 

- Der er 0 % chance for, at det sker. Jeg er sikker på, at enkelte klubber vil byde på ham, men jeg har ingen interesse i at sælge ham. Han er en fantastisk målmand.

Alisson, der også er en del af det brasilianske landshold, kom til Rom i 2016 fra Internacional i hjemlandet, Brasilien. 

Den unge målmand skal sammen med resten af Roma-mandskabet forsøge at besejre netop Liverpool, når de to hold krydser klinger i Champions League-semifinalerne. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED