Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2020 18:45
Rolig nu: Derfor skal Chelsea ikke sælge Kepa

Blog: Mange fans er utilfredse med Kepa, og Chelsea overvejer efter sigende at sælge ham til sommer, men der er flere grunde til at beholde spanieren.


Chelsea valgte i sommeren 2018 at gøre Kepa Arrizabalaga til klubbens dyreste indkøb nogensinde, mens spanieren i samme ombæring også blev verdens dyreste målmand. 

Indtil videre har spanieren dog ikke vist sig at være de £71 mio. værd, som Chelsea betalte for ham, og i skrivende stund kan han prale af at have Premier Leagues dårligste redningsprocent, mens han har den femtedårligste redningsprocent i de syv største europæiske ligaer. 

De sløje præstationer har fået kritikken til at hagle ned over spanieren, og adskillige fans og eksperter mener, at Chelsea bør skille sig af med ham. 

Hvis du også glæder dig til sommerens EM-slutrunde, så kan du finde EM odds tips, mens du venter på at se Premier League-profilerne i aktion til slutrunden.

På det seneste har der da også været rygter om, at Chelsea skulle overveje at sælge ham til sommer, men i min optik bør the Blues lige klappe hesten. Der er nemlig flere gode grunde til, at Chelsea bør holde fast i Kepa. 

Han er stadigvæk ung 

Kepa Arrizabalaga har kun 25 år på bagen, hvilket ikke er meget for en målmand. Han har dermed fortsat sine bedste år foran sig, mens han også stadigvæk har meget at lære. 

Skiftende og ustabilt forsvar

Den udskældte spanier har spillet samtlige Premier League-kampe for Chelsea, men i forsvaret har der været stor udskiftning, hvilket på ingen måde har gavnet Kepa. I perioder har Tomori og Zouma været makkerpar, mens det i andre perioder har været Rüdiger og Tomori. På det seneste har Andreas Christensen overtaget Tomoris plads, og det virker endnu ikke til, at Frank Lampard har valgt det perfekte stopperpar, hvilket går ud over Kepa. Samtidig har præstationerne fra forsvarsspillerne ikke været prangende, hvilket heller ikke har hjulpet spanieren. 

Statistikker er ikke alt 

Der er ingen tvivl om, at Kepa har haft en skidt sæson, men statistikkerne gør tingene værre, end de er. Spanieren har ved flere lejligheder raget kastajnerne ud af ilden for Chelsea og sikret holdet vitale point, men det har man en tendens til at glemme. I opgøret mod Brighton var det fx udelukkende Kepas skyld, at Chelsea fik uafgjort, da resten af holdet faldt helt sammen. 

Hvem kan erstatte ham? 

Hvis Chelsea vælger at sælge Kepa, vil de med sikkerhed tabe penge på ham, men det er ikke den eneste problematik. Der skal jo også findes en afløser for spanieren, og det er på ingen måde givet, at den pågældende målmand får succes. Det vrimler ikke just med verdensklassemålmænd, der er til salg, og Chelsea kan ende med at få en dårligere mand i buret, hvis de sælger Kepa. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE