AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:10:2019 19:31
Røverkøb: Her er 6 spillere United kan få for "småpenge"

Det behøver ikke koste alverden at forstærke en Premier League-trup.


Manchester Uniteds elendige sæsonstart gør det nærmest overflødigt at diskutere, hvorvidt klubben skal investere i nye spillere til januar, når transfermarkedet åbner igen.

Og det behøver ikke engang koste en formue - altså efter fodboldmæssige standarder - at få lidt ekstra kvalitet ind. Avisen Manchester Evening News har nemlig ydet United den service at sammensætte en liste over relativt billige spillere, som klubben kan hente denne vinter.

Christian Eriksen - Tottenham
Der var allerede i sommer meget snak om et skifte. Det fik danskere ikke, hverken til United eller Real Madrid. Han har kontraktudløb til sommer, så januar er sidste chance for Tottenham for at få noget for midtbanespilleren. Det kan måske give Manchester United gode kort på hånden i forhandlingerne.

Dertil kommer, at Eriksen er gået en anelse ned i niveau i denne sæson efter det kiksede skifte. Det er derfor langt fra givet, at Spurs stadig kan kræve de £60 til £70 mio., som var på tale i sommer. £40 mio er mere sandsynligt, mener Manchester Evening News. Det er selvfølgelig stadig en slag penge.

Blaise Matuidi - Juventus
Den franske midtbanespiller er blevet 32, og de bedste år er derfor bag ham. Hans kontrakt med Den Gamle Dame udløber til sommer, så det skal også til at være. Samtidig er både Aaron Ramsey og Adrien Rabiot hentet til klubben på den position, Matuidi spiller.

En mulighed for en rutineret og dygtig midtbanespiller for United.

Dries Mertens - Napoli
Ligesom Matuidi er Dries Mertens efterhånden blevet 32. Belgieren har været tøvende med at underskrive en ny kontrakt med napolitanerne, så han har selv indikeret, at et skifte kan være på vej. Mertens har kontraktudløb til sommer, så vil Napoli have noget for den offensive belgier, er det ved at være tid. Måske £15 mio. er et godt bud.

Ryan Fraser - Bournemouth
25-årige Fraser har gjort det godt i Bournemouth. Så godt, at Arsenal før har vist interesse. Men han er stadig hos the Cherries og har snart kontraktudløb. United kan muligvis få ham for under £25 mio.

Raphael Guerreiro - Dortmund
En forsvarer er måske ikke det, der står højest på ønskelisten i United. Men lidt billig backup kan man vel altid bruge. Den 25-årige portugiser har også kvaliteter frem ad banen - endda som central midtbanespiller - så helt skidt er det måske ikke.

Hans kontrakt med Bundesliga-klubben udløber til sommer.

Mario Mandzukic - Juventus
Endnu en aldrende Juventus-spiller, som United kan finde interessant. Mandzukic er 33 år, og er efter eget udsagn meget begejstret for tanken om at få et ophold på Drømmens Teater.
Selvom han har kontrakt med Juventus helt indtil 2021, har han slet ikke spillet i år, og han er heller ikke med i Champions League-truppen.

Måske et skifte står skrevet mellem linjerne for kroaten?
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED