Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2021 14:31
Rørende: Klopp med fantastisk brev til kræftsyg Liverpool-fan

Jürgen Klopp har sendt et rørende brev til en kræftsyg Liverpool-fan.


Jürgen Klopp har flere gange slået fast, at Liverpools fans er med til at gøre klubben speciel.

Derfor bruger han også tid på at nå ud til fans, som oplever en svær tid, og det er bl.a. tilfældet for en Liverpool-fan, der har fået konstateret kræft.

Liverpool-manageren har sat sig ned og skrevet et brev til Andys bror, Chris:

- Kære Chris. Først og fremmest håber jeg, at du ikke har noget imod, at jeg skriver til dig. Jeg vil bare lade dig vide, at alle i Liverpool-familien støtter dig lige nu. 

- Det er selvfølgelig mange mennesker, og der er også tidspunkter, hvor jeg stopper op og tænker på, hvor mange der støtter spillerne og mig selv. Det kan tage pusten fra mig, men faktum af, at vi står sammen, gør denne klub helt speciel.

- Jeg håber, at de - under disse omstændigheder - ikke har noget imod, at jeg snakker for dem, når jeg siger, at vi alle er med dig. Det er ikke noget vi siger. Det betyder virkelig noget. Når jeg hører, hvad spillerne siger, når tiderne er svære, så siger de allesammen, at det er støtten i denne klub fra fansene, der gør hele forskellen.

- Det andet, de siger, er, at deres egen familie betyder mere end noget andet. Det behøver jeg nok ikke at sige det til dig, men fordi jeg har fået fortalt, at du har en fantastisk familie og venner omkring dig, og de gør alt for at støtte dig. 

- You'll Never Walk Alone, lyder det fra Jürgen Klopp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE