Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:04:2021 19:51
Rodgers om tabt mesterskab i 2014: Vi var ikke stærke i defensiven

Brendan Rodgers er overbevist om, at han havde vundet mesterskabet med Liverpool, hvis han havde haft en bedre defensiv.


Tilbage i 2013/14-sæsonen var Liverpool blot tre point fra at vinde mesterskabet, men sådan gik det ikke.

Et nederlag til Chelsea i 36. spillerunde og en uafgjort mod Crystal Palace i 37. spillerunde betød, at Manchester City i stedet løb med trofæet. 

Liverpool scorede 101 mål, men lukkede også 50 mål ind, og det var kun 3 mindre end Hull, der endte på 16. pladsen, og Brendan Rodgers føler også, at de havde løftet trofæet, hvis defensiven var bedre.

- Med al respekt så havde vi vundet ligaen, hvis jeg havde den bagkæde, som jeg har her i Leicester. Uden tvivl. Vi var et meget aggressivt hold, og det var vores styrke. Vi havde ikke nogen defensiv midtbanespiller. Det var også vores playmaker, Steven Gerrard, siger Brendan Rodgers i Robbie Fowler Podcast. 

- Jeg følte aldrig, at vi var stærke rent defensivt, så vi stillede os ikke tilbage, fordi jeg ikke troede, vi havde kvaliteterne til det, lyder det fra Brendan Rodgers. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED