AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:07:2019 08:51
Rodgers om Maguire: United har stadig ikke budt vores salgspris

Leicester-træneren og The Foxes er afslappede over Harry Maguires mulige transfer til Manchester United.


Situationen er meget simpel; Manchester United har endnu ikke afgivet et bud på Harry Maguire, som matcher Leicesters værdiansættelse af den 26-årige midterforsvarer. Derfor er han fortsat Leicester-spiller, fortæller Brendan Rodgers.

- Det hele er ganske simpelt; Vi har en værdiansættelse, som endnu ikke er blevet mødt. Indtil det sker, er Maguire meget fokuseret på at være Leicester-spiller, fortæller Rodgers til Sky Sports.

Manchester City og Manchester United er begge blevet sat i forbindelse med den engelske landsholdsforsvarer, men hidtil skulle Manchester United være den eneste af de to storklubber, som har afgivet formelle bud på Maguire.

Maguire skulle personligt være åben for skiftet, men har ingen intentioner om at skabe et oprør for at sikre sig en transfer, hvis man skal tro diverse rapporter fra de engelske medier. Rodgers roser i hvert fald også sin spiller for at gribe situationen an på professionel vis.

- Det er meget ligetil; han er en klasseforsvarer, og vi ville elske at beholde ham, men vi forstår også godt, hvorfor der altid vil være interesse i ham, når han har så meget kvalitet, siger Rodgers.

- Men stor kredit til Maguire og måden, som han har grebet situationen an på. Han har ikke vist andet end ren professionalisme hele vejen igennem forløbet. Der har været meget spekulation om ham, men vi tager det hele afslappet.

Sky Sports kunne for knap to uger siden berette, at Manchester United havde budt £70 millioner på forsvareren. Der har også været rygter om, at man skulle have oppet summen til £80 millioner, men det er åbenbart et stykke under Leicesters værdiansættelse, som ifølge nogle medier skulle være hele £90 millioner. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED