AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:03:2019 08:51
Rodgers: Forsøgte at hente Leicester-profil til Liverpool

Leicester-manager Brendan Rodgers håber, at klubben kan holde på Ben Chilwell, som han tidligere har forsøgt at hente til Liverpool.


Leicesters Ben Chilwell har i denne sæson udviklet sig til en af Premier Leagues bedste venstrebacks, hvilket de store drenge i ligaen har lagt mærke til. 

Især Manchester City er flere gange blevet kædet sammen med englænderen, men Leicester-manager Brendan Rodgers håber på at beholde ham. 

Den tidligere Liverpool- og Celtic-manager er således stor fan af Chilwell, som han tidligere i karrieren har forsøgt at få fat i: 

- Jeg forsøgte at hente ham til Liverpool, da jeg var der, så jeg kender hans kvaliteter, selvom han ikke var på førsteholdet dengang udtaler Rodgers ifølge FourFourTwo. 

- Vi var på udkig efter en venstreback, og han toppede vores ønskeliste, men Leicester ville ikke give slip på ham. 

- Han er en vidunderlig ung spiller, der stadigvæk har en masse at lære. Han nyder virkelig at være her. Vi må se, hvordan det ender, men han er helt sikkert en spiller, vi ikke vil miste. 

Udover at optræde fast for Leicester er 22-årige Chilwell også en del af det engelske landshold. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED