AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2022 12:23
Rodgers afslører: "Jeg afviste to Premier League-storklubber"

Leicester-manageren kommer med nogle afslørende informationer.


Mens snakken går på en potentiel fyreseddel til Brendan Rodgers, som kun har vundet én Premier League-kamp ud af otte mulige, så kan han bekræfte, at han tidligere afviste flere Premier League-storklubber.

Han bekræfter nemlig, at han to gange har afvist muligheden for at forlade Leicester.

Det har han udtalt ifølge Daily Mail på et pressemøde forud for weekendens opgør mod Bournemouth:

-Ejerne kender min loyalitet, fordi jeg blev, når jeg måske kunne være gået. Men det betyder ikke, at de skylder mig noget. Jeg vil gøre det for klubben og tilhængerne, og det stoler de på mig til, udtaler den tidligere Liverpool-manager.

På trods af, at nordireren ikke bekræfter, hvilke to klubber som Rodgers snakker om, så mener Daily Mail, at der er tale om Newcastle og Arsenal.

49-årige Rodgers valgte at underskrive en ny aftale i Leicester i december 2019 på baggrund af stor interesse fra The Gunners, mens The Magpies også sonderede ham for et år siden efter deres ny ejere. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE