AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 09:16
Robertson stiller sig ikke tilfreds: Jeg kan forbedre mig

Andrew Robertson kan se tilbage på en forrygende sæson, men skotten stiller sig ikke tilfreds.


Andrew Robertson var i den forgangne sæson en vigtig del af Liverpools stærke defensiv, der ofte holdt buret rent. Derudover leverede skotten et hav af assists i den anden ende, og det var derfor også helt fortjent, at han fik en plads på årets hold. 

Trods de flotte præstationer er Robertson dog ikke tilfreds. Han agter at gøre det endnu bedre i næste sæson: 

- Jeg har været god, men jeg kan altid gøre det bedre. Det er sådan, jeg altid har arbejdet, udtaler han til klubbens officielle hjemmeside. 

- Jeg vil aldrig lovprise mig selv, for der er altid plads til forbedring. Selv når jeg har spillet en god kamp, er der ting, jeg kan gøre bedre. Forhåbentlig kan jeg vise det i de kommende sæsoner. 

Med Robertson på venstreback formåede Liverpool at stryge til tops i Champions League, mens de akkurat missede førstepladsen i Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED