AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 22:20
Robertson: Hazard er den bedste, jeg har mødt i Premier League

Andy Robertson mener, at Eden Hazard fortjener sit skifte til Real Madrid, og skotten fortæller, at belgieren er den bedste, han har spillet i mod i Premier League.


I sidste uge blev det langt om længe officielt, at Eden Hazard skifter Chelsea ud med Real Madrid, som længe har jagtet den belgiske stjerne. 

Hazard nåede syv sæsoner i Premier League med to mesterskaber til følge. Derudover har voldt adskillige forsvarsspillere problemer med sine vævre driblinger, og det er noget, som Andy Robertson har oplevet. 

- Han er nok den bedste, jeg har spillet i mod i Premier League, og han fortjener sit skifte og alle de rosende ord, sagde Robertson ifølge Sky Sports.

- Han er nok også en af de bedste i verden i øjeblikket. 

- Det hele falder tilbage på, at man viser ham respekt på grund af hans kvaliteter, men det handler også om ikke at vise ham for meget respekt, så han tror, at man frygter ham. 

28-årige Hazard nåede 352 kampe for The Blues, hvor han scorede 110 mål og lagde op til yderligere 92.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED